Tag Archives: BKH

Dyshime për sasi të konsiderueshme kokaine të ardhur nga Amerika Latine, BKH mësyn Portin e Durrësit

Prej datës 3 nëntor vijon ende kontrolli i imtësishëm i të gjithë kontejnerëve me banane që mbërritën më 28 tetor në portin e Durrësit, ku u nisën në portin “Puerto Bolivar” në Ekuador, kur prej afro një muaj udhëtim dhe ndalesa në 28 tetor mbërritën në portin e Durrësit. Kontrollet vijojnë, në port ka zbarkuar edhe BKH. Dyshohet që sasi …

Read More »