Tag Archives: votimi

Lulzim Basha merr pjesë në votimin e ligjit për hapjen e dosjeve të komunizmit, Berisha dhe partia e Metës e bojkotuan

Ish-kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka qenë i pranishëm në Parlament në votimin për hapjen e plotë të dosjeve të komunizmit dhe deklasifikimin e tyre. Ky ligj u votua me 94 vota pro, 1 abstenim dhe asnjë kundër. Ligji për hapjen e plotë të dosjeve të Sigurimit të Shtetit u miratua me vota të Partisë Socialiste dhe të Partisë …

Read More »