Tag Archives: vendimtare

SHBA: Zgjedhjet për Kongresin vendimtare edhe për zgjedhjet presidenciale

Në SHBA në shumë shtete dhe zona do të zhvillohen zgjedhjet për Kongresin, që janë vendimtare edhe për presidencialet pas dv jetësh. Presidenti Biden dhe demokratët mund të përjetojnë një humbje të rëndë. Këtë të martë, më 8 nëntor, amerikanët do të votojnë për përfaqësuesit e tyre në Kongres. Zgjedhjet, të cilat tradicionalisht mbahen ndërmjet dy zgjedhjeve presidenciale çdo katër …

Read More »