Tag Archives: regjistrimi i popullsise

Kim Mehmeti: Pse shqiptarët e Maqedonisë së Veriut duken më pak seç janë?

Nga Kim Mehmeti Më në fund u publikuan rezultatet e regjistrimit të popullsisë së Maqedonisë së Veriutregjistrimi. Dhe siç pritej, të gjithë janë mosbesues ndaj përqindjeve të shpallura zyrtarisht, kështu që, shqiptarët besojnë se janë dyfish më shumë seç thuhet, ndërkaq maqedonasit janë të bindur se për nga numri, janë sa kinezët dhe se, në Maqedoni, jetojnë më shumë priftërinj …

Read More »