Tag Archives: Nehat Islami

Shërbimet shëndetësore në Shqipëri, gazetari i njohur i bën thirrje Manastirliut: Bëjeni falas si në Kosovë

Gazetari i mirënjohur, Nehat Islami, i cili ndër të tjera njihet si “doajeni i gazetarisë shqiptare për Lindjen e Mesme”,   përmes nje letre ka një thirrje tepër humane për  Ministren e  Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Ogerta Manastirliu. Sherbimet e homodializës në Kosovë ofrohen falas pa pagese, për shtetasit nga Kosova por edhe ato nga Shqipëria. Ndërkohë në Shqipëri nuk ndodhë kështu. …

Read More »