Tag Archives: mbledhja e komisionit

REPLIKAT/ Grida Duma përplaset me Bora Muzhaqin, ndërpritet mbledhja e komisionit

Me debate ka nisur sot Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, ku po diskutohet projektligji i buxhetit të vitit 2023. Kryetarja e Komisionit, Grida Duma i drejtoi pyetje ministres Bora Muzhaqi për shifrën e buxhetit, për të cilën tha se është 5 miliardë. Por fakti që nuk bënte një ndarje se sa shkonte për fëmijët e sa shkonte për …

Read More »