Tag Archives: greve urie

Pedagogët kalojnë në variantin e fundit: Do të futemi në grevë urie!

Vijon protesta e pedagogëve. Ata mund të futen sot në grevë. Ky ishte paralajmërimi i dhënë tre ditë më parë, kreu i sindikatës së pedagogëve, Sandër Kovaçi, i cili foli për mediat gjatë bojkotit që u zhvillua përballë kampusit universitar. Ai u shpreh se deri më tani nuk ka pasur asnjë reagim nga qeveria dhe ministria, ndaj janë duke menduar …

Read More »