Tag Archives: Alpet Shqiptare

BBC jehonë alpeve shqiptare/ Rama: Ogur i mirë për promovimin ndërkombëtar të vendit tonë

Kryeministri Edi Rama e ka quajtur një ‘ogur të mirë’ artikullin që media e njohur britanike BBC i ka kushtuar Shqipërisë dhe Apleve shqiptare. Nëpërmjet një reagimi në facebook, kryeministri ka postuar një paragraf nga artikulli i BBC duke thënë se ishte një promovim për Shqipërinë. “Shqipëria në BBC! Artikull që vjen edhe si një ogur i mirë për promovimin …

Read More »