Tag Archives: 16 vjecar

Virusi RSV mbërrin në Shqipëri, rasti i parë te një 16-vjeçar/ Çomo: I riu hyri në intubim! Ja simptomat

Në Shqipëri krahas gripit qarkullon prej më shumë se dy javësh edhe virusi sincicial ose RSV. Virusi prek kryesisht moshat pediatrike duke shkaktuar probleme në rrugët e frymëmarrjes dhe në sistemin nervor qendror. Mirëpo, rasti i parë dhe i rrallë në vendin tonë që është konfirmuar dy javë më parë, ka qenë një 16 vjeçar, gjendja e së cilit është …

Read More »