Aktualitet/LajmeKuriozitete

Binjakët e lindur në Vitin e Ri nuk do të ndajnë të njëjtën datë dhe vit lindjeje

Një çift nga Nju Xhersi pritën vitin e ri në një mënyrë të veçantë teksa mirëpritën binjakët, por foshnjat nuk do të ndajnë të njëjtën datëlindje dhe as të njëjtin vit lindjeje.

Ezra lindi fillimisht në orën 23:48 të natës së Vitit të Ri 2023, më pas vëllai i tij Ezekial u lind 40 minuta më vonë në orën 12:28 të ditës së Vitit të Ri 2024.

Vëllezërit kanë lindur në Spitalin Virtua Voorhees në South Jersey, i cili tha se prindërit ishin “të emocionuar” për këtë rast të rëndësishëm.

“Prindërit Eve dhe Billy janë të emocionuar që djemtë e tyre janë të shëndetshëm dhe do të kenë një histori të mrekullueshme ditëlindjeje për të treguar,” tha Virtua Health.

Rastësisht, vëllai dhe motra e madhe Ezra ndan ditëlindjen me babanë e tij, gjithashtu i lindur në natën e Vitit të Ri.

Artikuj të lidhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button