Tag Archives: Tritan Kalo

UET, Certifikatë Mirënjohjeje mjekut Tritan Kalo: Antikonformisti në mjekësi dhe debat publik

Për kontributin e dyfishtë si mjek infeksionist gjatë pandemisë Covid 19 dhe debatin publik rreth çështjeve aktuale dhe emergjente të shëndetësisë, UET i akordoi mjekut Tritan Kalo Certifikatën e Mirënjohjes. Presidenti i UET, Selami Xhepa e cilësoi atë si shembulli i një figure me integritet të lartë e i pakorruptueshëm. Vetë profesor Kalo ndau dy këshilla me studentët, duke i …

Read More »