Tag Archives: Shqetesimi

Shqetësimi më bën të thërras përsëri

Shaban Murati U thoni shqiptarëve të Luginës së Preshevës që të imitojnë serbët e Mitrovicës U thoni shqiptarëve të Luginës së Preshevës që, nëse duan të kenë të drejtat supermaksimale si minoritet që ia mbledh qeverisë qendrore dhe institucioneve të shtetit, duhet të imitojnë çfarë bën minoriteti serb në Veri të Kosovës. Minoriteti serb ka ligjëruar vetë të drejtën e …

Read More »