Tag Archives: rritet

Ekonomia shqiptare do të rritet, sipas parashikimit të KE-së

Ekonomia shqiptare do të njohë rritje deri në nivelin prej 2.7% gjatë këtij viti. Ndërsa vitin e ardhshëm ajo do të arrijë deri në 3.1%. Këtë parashikim jep Komisioni Evropian për vendin tonë në raportin e tij të Pranverës, publikuar ditën e sotme. Sipas tij, ekonomia jonë gjendet nën ndikimin e luftës në Ukrainë, edhe pse në mënyrë indirekte pasi …

Read More »

Deri në çfarë moshe femrave u rritet gjoksi, ja çfarë thotë shkenca

Madhësinë e gjinjve e përcaktojnë faktorët: gjenetikë, pesha, mosha dhe shtatzënitë, ndërkaq ndryshime në madhësi dhe formë të gjinjve ndodhin gjatë gjithë jetës, por edhe në moshë të caktuar gjinjtë pushojnë të rriten. Shumica e gjinjve vazhdimisht ndryshojnë, por mund të oscilojnë madje edhe deri te madhësia e shportëzave të sutjenave. Në ndryshimin e madhësisë së gjinjve ndikon koha e …

Read More »