Tag Archives: qarkullim

796 mijë makina në qarkullim, më pak blerje se vitet e kaluara

Në vitin 2022, në Shqipëri u regjistruan 55 800 makina, duke e çuar numrin e përgjithshëm të mjeteve në qarkullim në 796 400.  Të dhënat tregojnë se në raportin me vitin 2021, janë 12 mijë makina më pak që janë regjistruar në DPSHTRR. Kërkesa për të marrë makina, pësoi rënie gjatë vitit të kaluar, dhe një tendencë e tillë është …

Read More »