Tag Archives: prokurori i Durrësit

Shkarkohet nga detyra prokurori i Durrësit, Ilir Turja

Është shkarkuar nda detyra prokuroti I Durrësit, Ilir Turja. Trupa e KPK-së e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relatore Pamela Qirkon dhe anëtar Roland Ilian vendosi se prokurori Turja kishte probleme me kriterin e pasurisë. Në seancën e 3 nëntorit, trupa e KPK-së nuk konstatoi probleme për aspektin profesional, ndërkohë që nuk u njoftua ndonjë gjetje në kriterin e pastërtisë …

Read More »