Tag Archives: Procesi

Zëri i Amerikës: Dyshime si do kontrollohet procesi, Shqipëria vend burimi i hashashit

Shqipëria pritet të lejojë shumë shpejt kultivimin, përpunimin dhe eksportimin e kontrolluar nga shteti të cannabis sativa për arsye mjekësore, pa legalizuar përdorimin vetjak. Kështu deklaroi sot kryeministri Edi Rama në përfundim të Këshillimit të parë Kombëtar, një anketim masiv që qeveria ndërmori për 3 muaj përmes postës dhe internetit. Mbi 60 për qind të qytetarëve të anketuar vullnetarisht dhe …

Read More »

Procesi i Berlinit/ Merkel: Nuk ka dështuar! Rama: Edhe Open Balkan është nismë e tij

Kancelarja gjermane Angela Merkel dhe kryeministri Edi Rama i janë përgjigjur interesit të gazetarëve nëse procesi i Berlinit, i iniciuar nga vetë Merkel ka dështuar apo jo. Si për Merkel edhe për Ramën ky proces nuk ka dështuar, por është duke dhënë frytet e tij. Madje kryeministri Edi Rama tha se edhen nisma Open Balkan është rezultat i këtij procesi. …

Read More »