Tag Archives: premtimi

BE-ja nuk duhet t’i tradhtojë premtimet e saj ndaj Ballkanit Perëndimor

Ndonëse politika e zgjerimit e Bashkimit Evropian do të jetë në axhendën e samitit të Këshillit Evropian këtë javë, lufta në Ukrainë do ta vendosë pjesën më të madhe të vëmendjes tek aplikimi i Kievit për anëtarësim në union, së bashku me atë të Moldavisë dhe Gjeorgjisë. Por do të ishte me siguri një dështim tjetër i udhëheqjes, nëse BE-ja …

Read More »