Tag Archives: pezullohet

Pezullohet shtrenjtimi i patentës/ Autoriteti i Konkurencës: Tre institucionet të tërhiqen

Autoriteti i konkurrencës ka venosur që të pezullojë rritjen e  cmimit të patententës Ai ka kërkuar që të mos zbatohet marëveshja e tre institucioneve, drejtorisë së tatimeve, drejtorisë së shërbimit dhe qarkullimit rrugorë si dhe shoqatës së autoshkollave. Marrëveshje e cila në thelb kishte rritjen me dy fish të kostos së kursit që frekuenton një kandidat për shofer. Ky inistitucon …

Read More »

Zbuloi të dhënat sekrete për ekstradimin e Ibrahim Licit, pezullohet punonjësja e Prokurorisë së Shkodrës

Prokuroria e Shkodrës ka pezulluar nga puna sekretaren që zbuloi të dhënat sekrete për ekstradimin e Ibrahim Licit nga Turqia për në Shqipëri. Prokuroria ka nisur njëkohësisht hetimet ndaj punonjëses K.G. “Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër ka regjistruar procedimin penal nr. 1506, datë 26.10.2022, për kryerjen e veprës penale “Zbulimi i akteve ose të dhënave sekrete”, parashikuar …

Read More »