Tag Archives: monitoron

FOTOT: Shqipëria blen sistemin MUSON për të monitoruar kufijtë tokësorë

Policia Kufitare Shqiptare ka marrë një mjet elektro-optik të sistemit të vëzhgimit, duke rritur në këtë mënyrë efikasitetin e mbrojtjes së kufirit tokësor. Sistemi i blerë quhet “MUSON” dhe lajmin e ka bërë të ditur kompania bullgare Opticoelectron, prodhuesja e sistemit. MUSON është një sistem elektro-optik i saktësisë për monitorimin, ruajtjen, vëzhgimin dhe rilevimin e sipërfaqeve të mëdha të tokës. …

Read More »