Tag Archives: Macron

Macron: Të ndalohet turqizimi i Shqiptarëve të Maqedonisë së veriut!

Agim Retkoceri Macron citoi se tek Shqiptarët në RMV po punohet më mënyrë destruktive kombëtarisht nga disa shërbime te huaja për turqizimin e tyre dhe qëllimi është që deri në vitin 2050 të ketë një rritje drastike të (%) përqindjes së numërit të turqve në RMV. Këta janë dhe ishin pasardhës të mbeturimave të idh pushteve apo nhyqmeteve turke e …

Read More »

Sot zgjedhjet presidenciale në Francë, 11 kandidatë kërkojnë të ‘rrëzojnë’ Macron

Votuesit francezë do të shkojnë sot drejt qendrave të votimit për raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale, pas një fushate të dobët të lënë në hije nga pushtimi rus i Ukrainës, shkruajnë mediat vendase. Në garë janë 11 kandidatë, të cilët po kërkojnë të rrëzojnë presidentin francez Emmanuel Macron, ndërsa ai synon të bëhet presidenti i parë në detyrë që fiton …

Read More »