Tag Archives: kriteret

Draft propozimi i Grupit Parlamentar të PD: Kriteret për zgjedhjen e Presidentit të ri

Grupi Parlamentari i Partisë Demokratike ka bërë propozimin e tij në lidhje me procedurat dhe kriteret për zgjedhjen e Kreut të ri të Shtetit. Propozimi: Kuvendi është në prag të zhvillimit të procedurës parlamentare të zgjedhjes së Presidentit të Republikës, me mandat 5 vjeçar, që fillon në datën 24.07.2022. Kjo është një prej procedurave kushtetuese më të rëndësishme, e cila …

Read More »

Kandidatët për BKH, data për Testin e Poligrafit, ja kriteret që duhet të plotësohen

Komisioni i Përzgjedhjes ka mbyllur sot fazën e intervistës dhe përzgjedhjes së kandidatëve për Byronë Kombëtare të Hetimit, për fazat e mëtejshme të konkurrimit. Mësohet se kandidatët e kualifikuar, do t’i nënshtrohen Testit të Poligrafit, i cili do të fillojë në datën 9 gusht. Kandidatët e kualifikuar, do të plotësojnë: Deklaratën për Kontrollin e Figurës, Aneksi A, Shtojca B, Shtojca …

Read More »