Tag Archives: Budallallek

BUDALLALLEK QE NUK MUND TE ANASHKALOHET !

Musa Kurtulaj – “Permbytjet” e 20 – 21 Nentorit ne Rajonin e Shkodres – Budallallëqet qe po dëgjojmë prej 24 orësh rreth situatës se krijuar ne Shkodër, Malësi te Madhe dhe Vau Dejës, nga reshjet e ditëve te fundit, janë aq flagrante sa nuk mund t’u anashkalohesh sado qe përpiqesh te qëndrosh indiferent ! E para, po shkruhet e thuhet …

Read More »