Tag Archives: Anthony Blinken

Blinken paralajmëron se kërcënimi afatgjatë nga Kina është më i madh se nga Rusia

Ndërsa Rusia përfaqëson një kërcënim të menjëhershëm, kërcënimi afatgjatë që paraqet Kina për rendin global është më serioz, tha Ministri i Jashtëm i SHBA-së, Antony Blinken. Antony Blinken mbajti të enjten (26.05) një fjalim që synon të mbledhë komunitetin ndërkombëtar për të penguar dhe kundërshtuar Kinën, të cilën SHBA e sheh si një kërcënim afatgjatë për stabilitetin global. Gjatë fjalimit …

Read More »