Tag Archives: Amerika Latine

Shkatërrimi i “Klanit Farruku”, gazetarja: Një nga grupet më të mirëstrukturuara shqiptare, kanë ndërmjetës për drogën në Amerikën Latine

Mediat raportuan disa ditë më parë shkatërrimin e një grupi kriminal shqiptar që trafikonte kokainë nga Amerika Latine në Europë duke treguar sipas tyre rëndësinë e organizatave kriminale shqiptare në tregtinë e drogës. 17 persona ranë në pranga në Spanjë. Të gjithë, sipas njoftimit të policisë iberike, ishin pjesë e një organizate të njohur si “Klani Farruku”. Pjesa më e …

Read More »

Dyshime për sasi të konsiderueshme kokaine të ardhur nga Amerika Latine, BKH mësyn Portin e Durrësit

Prej datës 3 nëntor vijon ende kontrolli i imtësishëm i të gjithë kontejnerëve me banane që mbërritën më 28 tetor në portin e Durrësit, ku u nisën në portin “Puerto Bolivar” në Ekuador, kur prej afro një muaj udhëtim dhe ndalesa në 28 tetor mbërritën në portin e Durrësit. Kontrollet vijojnë, në port ka zbarkuar edhe BKH. Dyshohet që sasi …

Read More »