Tag Archives: AKU

AKU godet në Vlorë, gjobë disa subjekteve dhe bllokim të produkteve ushqimore

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU)  ka ndëshkuar 13 subjekte në Vlorë për tregtim të ushqimit të pasigurt. Trupa inspektuese e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit ka vijuar me kontrollet dhe monitorimet në subjekte që ushtrojnë aktivitetin e tregtimit të produkteve të mishit, mishit të pulës dhe të vezëve, në magazina frigoriferike, në supermarkete dhe fastfood-e. AKU bën me dije se gjatë …

Read More »