në rrezik

Aktualitet/Lajme

Dhëndri i Trump resort luksoz në bazën ushtarake/ “Të gjitha zonat e mbrojtura në Shqipëri, në rrezik”, analiza: Sazani dhe Zvërneci, shënjestrat e para

Sipas ekspertëve me ligjin e ri, nuk do të ketë më zona të mbrojtura në Shqipëri, përfshirë të gjithë parqet…

Lexo më shumë »
Back to top button