Tag Archives: zoterinj te medias

Kujdes me termat zotërinj të medias!

Fabian Zhilla Kujdes me perdorimin e termave te renda si ‘radikalist fetar’ dhe beni pak me shume verifikim faktesh dhe termash. Tia leme serbeve kete sherbim se po e bejne me mire se ne ne Mitrovice. Cfare ka ndodhur? Eshte arrestuar nje person i cili dyshohet se ka mbyllur dhe keqtrajtuar gruan dhe dy djemte e tij per 6 vite …

Read More »