Tag Archives: zgjedhjet ne senat

Demokratët përmbysin rezultatin, garë e ethshme për kontrollin e Senatit

“Vala e kuqe” e parashikuar nga shumë sondazhe u përmbys në zgjedhjet afatmesme të mbajtura në SHBA me ish-presidentin Donald Trump, i cili ka bërë thirrje për rinumërimin e votave dhe thirrje për protesta. Demokratët e presidentit 78-vjeçar kanë humbur kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve, siç kishin parashikuar analistët. Sapo demokratët të humbasin kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve, do të …

Read More »