Tag Archives: Zgjatet në 10 vjet vlefshmëria

Kim vendimi i ri nga SHBA: Zgjatet në 10 vjet vlefshmëria e vizave për shqiptarët

Shtetet e Bashkuara kanë vendosur të zgjasin vlefshmërinë e vizave turistike dhe të biznesit për shqiptarët në 10 vjet, nga tre është aktualisht. Lajmin e dha ambasdorja Yuri Kim përmes një video-mesazhi në rrjetet sociale. Ky vendim i Shteteve të Bashkuara, sipas Kim, pasqyron faktin që shqiptarët gjithnjë e më shumë poi  zbatojnë rregullat kur vizitojnë SHBA-në. “Duke filluar nga …

Read More »