Tag Archives: Zef Preci

Preçi: Legalizimi i kanabisit, presion i grupeve kriminale. Do të dëmtohet sektori bujqësor

Ekspertët e ekonomisë e shikojnë si të rrezikshme idenë e kryeministrit për legalizimin e kanabisit për përdorim mjekësor. Zef Preçi thotë se ky vendim më shumë sesa mendim i qytetarëve është presion i grupeve kriminale ndërkohë që nuk ka as mekanizma për shmangien e abuzimeve të mundshme. Sipas tij Shqipëria duhet të zhvillojë sektorët e bujqësisë që i heqin varësi …

Read More »

LETER E HAPUR PËR SPAK!

Zef Preçi Nese SPAK po con ne burg deputetin A. Bllako me argumentin e diskutueshem se babai i tij eshte shperblyer për pune te pakryer ne nje kompani private e cila ishte perzgjedhur  nen drejtimin e tij, automatikisht nuk mund te perjashtohen edhe sqarimet e meposhtme. Punimet e ndertimit dhe administrimit te nje veper te tille me para publike (incineratoret) …

Read More »