Tag Archives: xheloz

U bë shkak për ndarjen e tyre, ky është ish i dashuri i Kate për të cilin Princi William ka qenë shumë xheloz

Kate Middleton dhe Princi William janë një nga çiftet më të pëlqyer në botë, që duken se kanë edhe një jetë perfekte familjare me 3 fëmijët e tyre. Duka dhe Dukesha e Kembrixhit duken aq të lumtur, sa është e vështirë të mendosh se ashtu si të gjitha çiftet, edhe ata kanë pasur periudha krize në lidhje. Nëse nuk e …

Read More »