Tag Archives: Wagner

​Grafitet e grupit “Wagner” në Mitrovicën e Veriut, policia nis hetimet: Nxitje e urrejtjes dhe përçarjes ndëretnike

Grafite me mbishkrimin “Wagner” janë shfaqur në Mitrovicë të Veriut dhe në Zveçan. Policia e Kosovës ka thënë se njësiti policor i hetimeve po merret me rastet, derisa i ka cilësuar si “Nxitje e urrejtjes dhe përçarjes ndëretnike”. Bëhet e ditur se në Mitrovicë të veriut grafitet janë vendosur në mure të objekteve nga persona të panjohur deri më tash. …

Read More »