Tag Archives: u vunë me qëllim

Merr flakë pylli në Priskë, zjarret në Tiranë u vunë me qëllim

Mali i Priskës është pjesë e Parkut Kombëtar të Dajtit dhe ndodhet në lartësinë 1350 metra mbi nivelin e detit. Prej dy ditësh pjesë të tij po digjen nga flakët, që sipas kreut të Shërbimit të Zjarrfikëses së Tiranës, zotit Shkëlqim Goxhaj, është zjarrvënie e qëllimshme, një vepër penale, që dënohet nga 5-20 vjet burg. “I kanë vënë vetë, se …

Read More »