Tag Archives: të ndikojë kursimet e individëve

Kriza e çmimeve fillon të ndikojë kursimet e individëve dhe bizneseve

Depozitat shënuan rënie në shkurt. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, stoku i depozitave ra me rreth 5.4 miliardë lekë, ose 0.43% më pak në krahasim me muajin e mëparshëm. Në total, në banka ka 1.23 miliardë lekë kursime, ose gati 10 miliardë euro. Rënia e kursimeve në shkurt është një sinjal indirekt se rritja e lartë e çmimeve po …

Read More »