Tag Archives: Te henen

Numri dy i BE, të hënën në Tiranë: Ja axhenda e zyrtarit të lartë të Brukselit!

E hëna e 3 prillit do të shohë ardhjen në Tiranë të zëvendëspresidentit të Komisionit Evropian, Frans Timmermans, i cili është i ngarkuar i posaçëm i Bashkimit Evropian sa i takon marrëveshjes për agjendën e gjelbër dhe ligjet evropiane mbi klimën. Me një qëndrim dyditor në vend, Timmermans pritet të zhvillojë takime me rëndësi dhe të shtyjë çështje si tranzicioni …

Read More »

Të hënën mbledhje e përbashkët qeverish Shqipëri-RMV, Kovaçevski: Qytetarët mund të presin që…

Pas 5 vitesh, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do t’i rikthehen mbledhjeve të përbashkëta të dy qeverive. Pas Pogradecit në 2017, do të jetë Shkupi që do të mikpresë të hënën kabinetet e dy qeverive. Janë parashikuar rreth 20 marrëveshje dhe memorandume që do të nënshkruhen pas përfundimit të fjalimeve të dy kryeministrave dhe diskutimeve të të gjithë anëtarëve të …

Read More »