Tag Archives: Task-Force

Rama: Task-forcë Shqipëri-Britani për politikat e emigrimit

Shqipëria dhe Britania e Madhe do të krijojnë një “task forcë” të përbashkët lidhur me politikat e emigrimit dhe sigurimin e kontratave të punës. Ky u bë e ditur nga kryeministri Edi Rama, i cili zhvilloi një takim me drejtuesit e London School of Economics, ku diskutimet u fokusuan tek ekonomia, arsimi dhe emigrimi. “Në prestigjiozen për të krijuar një …

Read More »