Tag Archives: sulmuan

Hakerët sulmuan Continental dhe vodhën 40 terabajt të dhëna

Kompania gjermane Continental ishte shënjestër e një sulmi kibernetik dhe tani ka pranuar se një sasi e madhe e të dhënave është vjedhur gjatë atij ndërhyrjeje në rrjetin kompjuterik. Prodhuesi i pjesëve të automjeteve njoftoi në gusht se ishte sulmuar, por tha në atë kohë se hakerët nuk kishin arritur të merrnin të dhënat nga sistemi i kyçur dhe se …

Read More »