Tag Archives: spiune vullnetare

400 mijë spiunë vullnetarë, a mund të sjellë hakmarrje hapja e dosjeve? PD: Shqiptarët nuk kërkojnë shpagim, duan vetëm të dinë të vërtetën

Në Kuvendin e Shqipërisë presin për t’u shqyrtuar dhe miratuar dy nisma ligjore me objekt të njëjtë: Hapjen e dosjeve të ish Sigurimit të Shtetit, duke i bërë të aksesueshme për çdo qytetar. Dy projektligjet janë pozuar nga mazhoranca qeverisëse si dhe nga PD-ja që drejtohet nga Enkelejd Alibeaj. Dy nismat, meqenëse kanë objekt të njëjtë, janë bashkuar në një. …

Read More »