Tag Archives: sistem mbrojtjeje

Irani ndërton raketën balistike hipersonike, depërton në çdo sistem mbrojtjeje

Komandanti i hapësirës ajrore të Gardës Revolucionare Iraniane, Amir Ali Hajizadeh deklaroi se në vend është ndërtuar një raketë balistike hipersonike. Raketa, është e aftë për të depërtuar në të gjitha sistemet e mbrojtjes, shkruan Reuters. “Kjo raketë ka një shpejtësi të lartë dhe mund të manovrojë brenda dhe jashtë atmosferës. Ajo do të synojë sistemet e avancuara anti-raketë të …

Read More »