Tag Archives: si veprojnë grupet kriminale

Eksperti i kriminalistikës tregon si veprojnë grupet kriminale

Eksperti i kriminalistikës Fatjon Softa ka treguar se si veprojnë grupet kriminale sot në të gjithë vendin. Për Euronews Albania, Softa tregoi se grupet kriminale e kanë një bazë ekonomike dhe se e gjithë hakmarrja dhe konfliktet vijnë për shkak të interesave që kanë me njëra-tjetrën. “Konfliktet janë brenda, janë të mbartura. Grupet janë të ngarkuara, hakmarrja vazhdon, interesat vazhdojnë. …

Read More »