Tag Archives: Si ndodhi metamorfoza

Si ndodhi metamorfoza e Vladimir evropianit

Çfarë ka ndodhur në këto njëzet vjet, për të transformuar një partner dhe aleat të mundshëm në një kryqtar antiperëndimor dhe një tiran në vendin e tij? Ekzistojnë tre linja të metamorfozës së Vladimir Putinit. E para është e brendshme: obsesioni pas pushtetit.   E dyta është e jashtme: sindromi i rrethimit.   E treta është ideo-fetare: mitologjia e machismo-s (“nastojashij russkij …

Read More »