Tag Archives: shtëpitë e tërmetit

Protestë për shtëpitë e tërmetit, banorët nuk duan të zhvendosen

Banorët e lagjes numër pesë në Durrës po protestojnë ditën e sotme pas pakënaqësive për rindërtimin e banesave të tyre. Prej tre vitesh, që nga tërmeti i 26 nëntorit, ata kanë mbetur pa shtëpi. Kërkesa e tyre kryesorë është ndërtimi i shtëpive aty ku kanë qenë dhe jo në një lagje tjetër. Në informacionin që iu është dhënë banorëve, ndërtesat …

Read More »