Tag Archives: “Shtëpia te Selvia”

Anisa Markarian, “Shtëpia te Selvia”, rrënjët shqiptaro-armene e besëtytnitë që e ndoqën gjithë jetën

Anisa Markarian ka sjellë librin me titull “Shtëpia te Selvia”. Është historia e familjes së saj të cilën ua kushton 2 prindërve që janë personazhet kryesor të këtyre rrëfimeve.  Rrëfimi nis me ditën e saj të lindjes 4 korrik 1962 dhe përfundojnë me vdekjen e babait të saj 15 gusht 1980. Anisa në një intervistë për me gazetaren Beti Njuma …

Read More »