Tag Archives: Shqiperi-RMV

Të hënën mbledhje e përbashkët qeverish Shqipëri-RMV, Kovaçevski: Qytetarët mund të presin që…

Pas 5 vitesh, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do t’i rikthehen mbledhjeve të përbashkëta të dy qeverive. Pas Pogradecit në 2017, do të jetë Shkupi që do të mikpresë të hënën kabinetet e dy qeverive. Janë parashikuar rreth 20 marrëveshje dhe memorandume që do të nënshkruhen pas përfundimit të fjalimeve të dy kryeministrave dhe diskutimeve të të gjithë anëtarëve të …

Read More »