Tag Archives: Së shpejti rezultate

Flet kreu i ri KLP-së: Së shpejti rezultate kundër korrupsionit të lartë

Alfred Balla kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë tregoi për “Top Talk” hapat që po ndiqen kundër korrupsionit në vendin tonë. Niveli i korrupsionit në Shqipëri ka qenë në nivele të larta, por muaj e fundit me ndërhyrjen e SPAK gjërat po ndryshojnë, sipas tij. “Absolutisht, unë kam qenë simpatizant dhe kam përkrahur edhe kur kam qenë pjesë e …

Read More »