Tag Archives: se Basha do të krijojë

Mziu: Nuk besoj se Basha do të krijojë parti tjetër

Deputeti demokrat Xhelal Mziu, tha në “Log.” në Abc të gazetarit Endri Xhafo, se PD do të bashkohet dhe nuk do të ketë parti të reja. I pyetur nga Xhafo se a do të krjiojë Lulzim Basha një parti të re, dhe nëse ndodh kjo a do i bashkohet partisë së re, Mziu tha se kjo nuk mund të ndodhë. …

Read More »