Tag Archives: “Reporterja e Vitit”

“Reporterja e Vitit”, gazetarja Ilnisa Agolli vlerësohet me çmim nga UGSH

Gazetarja e Euronews Albania Ilnisa Agolli është nderuar me çmimin “Reporterja e Vitit”. Unioni i Gazetarëve Shqiptarë ka vlerësuar punën e Agollit në raportimin e realitetit përtej Tiranës jo vetëm në trajtimin e problematikave që shqetësojnë qytetarët, por edhe promovimin e vlerave kombëtare kudo ku flitet shqip. Në praninë e delegatëve të gazetarëve nga të gjitha trojet shqipfolëse dhe personaliteteve …

Read More »