Tag Archives: Ramen dhe Bashen

“Do ia fus ligjet për ‘despiunizimin’ atje ku i shijojnë”, Meta kërcënon Ramën dhe Bashën: Do të përfundojnë si Musolini me dashnoren e tij Klareta

Ilir Meta ka shpërthyer në një konferencë për mediat pasi u pyet për dy iniciativat që janë në kuvend lidhur me përjashtimin e kryetarëve të partive që kanë bashkëpunuar me Sigurimin e Shtetit. “Ligjet që bën djali i Kristaqit, Edvin Kristaq Rama, ligjet që bën nipi i Spiro Kolekës, unë me tolerancën më të madhe do t’ia fus atje ku e …

Read More »