Tag Archives: qeverive

Mbledhja e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Malit të Zi, zbardhet axhenda dhe marrëveshjet që do të nënshkruhen

Ditën e hënë, më 27 shkurt do të zhvillohet mbledhja e dytë e përbashkët mes qeverisë të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Malit të Zi. Ceremonia do të nisë në orën 10:30 ku do të bëhet edhe prezantimi i delegacioneve. Në mbledhje pritet të nënshkruhen disa marrëveshje mes dy vendeve Marrëveshjet përfshijnë ndërtimin e urës mbi lumin e Bunës, …

Read More »

Më 14 nëntor mbledhje e përbashkët e Qeverive Shqipëri – Maqedoni e Veriut

Qeveria shqiptare dhe ajo e Maqedonisë së Veriut do të zhvillojnë më 14 nëntor në Shkup një mbledhje të përbashkët, e cila pritet që të nisë në orën 10:30 për tu mbyllur brenda ditës. Kjo u vendos në seancën e 100-të të Qeverisë maqedonase. “U shqyrtua dhe miratua Informacioni për mbajtjen e mbledhjes së dytë të përbashkët të Qeverisë së …

Read More »