Tag Archives: Qeveria miraton vendimin

Qeveria miraton vendimin për indeksimin me 3.3% të pensionëve, kush përfiton?

Qeveria ka miratuar këtë të mërkurë indeksimin e të gjitha kategorive të pensioneve me 3.3%. Pas mbledhjes se qeverisë, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj tha se idenksimi me 3.3% e pensioneve është për të gjitha kateforitë e  pensioneve. Fjala e Ibrahimaj: Një nga masat që është parashikuar në këtë akt normativ që sapo kaluam indeksimi me 3.3% i …

Read More »